Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Reiki 1

09/04/2016 - 10/04/2016

- Kr. 2700
Usui Reiki

Hva er Reiki?

Reiki er en teknikk som fikk en renessanse i Japan i 1922 av buddhisten Mikao Usui. Den ble også beskrevet av Buddha. Teknikken reduserer stress, og fremmer avslapning og heling i kroppen. Teknikken utøves ved “håndspåleggelse” og er basert på idéen om livsenergi / Chi (subtil energi) som flyter gjennom oss og som er hele forutsetningen for at vi lever. Om ens livsenergi er lav er vi mer mottakelige for stress og sykdom – og hvis den er høy er har vi mer evne til å være lykkelige og sunne.

Tradisjon: Usui Reiki – du kan lese mer om Reiki på Wikipedia her…

Reiki som behandling

Reikibehandlingen utøves på deg mens du ligger på ryggen i en avslappende stilling. Trenger du å støtte kroppen med puter eller ligge på siden går det også fint. I en Reiki-behandling vil du oppleve en vakker glødende vibrasjon som flyter gjennom og rundt deg. Reiki tar for seg hele personen, inkludert kroppen, følelser, sinn og sjel. Dette skaper mange flotte synergier.  Resultatet av en behandling kan manifestere seg som fredfullhet, trygghet, avslapning og velvære.

Reiki og Yoga

Reiki er en fantastisk modalitet som kan brukes i yogatimer og sammen med i yoga-terapi. Yogastiler som egner seg til å bruke Reiki er Restorative-, rolig Hatha- og Yin Yoga.

Hva lærer du på kurset?

Reiki nivå 1 vil gå over en week-end. 6 timer per dag med pauser. Gjennom kurset vil du lære om Reikiens historie, Chakraer, meditasjon, egen-helbredelse og hvordan du kan kanalisere Reiki til andre.

Timeplan

Lørdag 9. april: kl. 14.00 – 19.00 (inklusiv pauser)

Søndag 10. april: kl. 09.00 – 16.00 (inklusiv pauser)

NB: Sett av helgen til ro og kontemplasjon, da det er viktig å romme hele opplevelsen.

Prisen inkluderer mat tilberedt og tilpasset kurset.

Forkunnskaper

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset, men det er viktig at du gjennomfører anbefalte forberedelser uken før kursets oppstart som du vil motta på e-post.

Instruktør & Reiki mester

Mersedeh DakiniMersedeh Dakini er en av innehaverne ved Vidya Yoga og holistisk terapi. Hennes bakgrunn innenfor Reiki:

Reiki 1: Healing Hands, Spania / Carol Keen

Reiki 2, 3 & Reiki Master: Reiki Yogam, India / Ajikumar

Du kan lese mer om Mersedeh her…


Påmelding

Details

Start:
09/04/2016
End:
10/04/2016
Cost:
Kr. 2700

Venue

Vidya Yoga
Kolbotnveien 11
Kolbotn, 1410
+ Google Map
Website:
http://www.vidyayoga.no